Nem semmi ez a szett!

2023.10.14. 22:00

Brutálisan vagányban nyomja a gyönyörű pécsi színésznő

Testre simuló bőrnadrág, köldök felett összekötött fekete ing – ugye, nem túlzás azt mondani, hogy ez az összeállítás egy gyönyörű színésznőn kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát?

Bama.hu

Forrás: Sárközi Edina facebook-oldala

Sárközi Edina, a Pécsi Nemzeti Színház és egyben a Swingladies trió oszlopos tagja sokszor és sok helyen lép fel, úgyhogy biztosan összefutottunk már vele valahol. És ha összefutottunk, akkor meg is jegyeztük magunknak, mivel ruhakölteményei egytől-egyig különlegesek, de mindig az alkalomhoz illőek.

Legfrissebb fotója Villánykövesden készült, és a bőrnadrág, fekete felső, vörösbor összeállítás valóban emlékezetes lett. Beautiful Sunday, azaz gyönyörű vasárnap, ez a képaláírás – de nyilvánvalóan nem csak a vasárnap gyönyörű.

 

Ugyanakkor igazságtalanság lenne, ha csak erre hívnánk fel a figyelmet: az énekesnő ugyanis különleges hangjával is simán elvarázsol minket a fellépések alatt. Úgyhogy figyeljük a közösségi oldalakat, és menjünk el valamelyik koncertre – maradandó élményben lesz részünk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában