Hirdetés

2022.12.16. 23:00

Energiaválság? Van megoldás: napelem az EU-SOLAR Nyrt.-től

Világszintű villany- és gázárrobbanás, súlyosbodó hiányok – a mindannyiunkat sújtó energiaválságot bátran nevezhetjük a társadalom immár háborúval is sújtott poszt-covid-szindrómájának. A jó hír, hogy létezik mindezekre hatékony ellenszer – a napelem! A pécsi székhelyű EU-SOLAR Nyrt. magánszemélyek, főként cégvezetők számára országszerte a legcélravezetőbb, leggyorsabb megoldást kínálja.

A társaságot ma elnök-igazgatóként irányító Petre András által alapított, a garázsból idei 10. születésnapjára a Budapesti Értéktőzsdére érő, nemzetközi színtérre lépő EU-SOLAR Nyrt. mára a hazai szolár iparág élen járó, új utakat mutató szereplőjévé emelkedett. Különlegessége, hogy tevékenysége célja és annak gyakorlati megvalósítása, hétköznapi működése is magában hordozza a hosszú távú fenntarthatóság, a zöld jövő mai megalapozásának eszméjét.
Mindezt hétköznapi gyakorlatra váltva, páratlan raktárkészletének köszönhetően ma a háztartási méretű lakossági kiserőművek és a kkv-szektor 50–150 kilowattos berendezéseit is a leggyorsabban, hosszú távú fenntarthatósági garanciákkal tudja telepíteni. Garantáltan kizárólag márkás, minőségi anyagokkal-eszközökkel, a világhírű Growatt inverterek kizárólagos hazai forgalmazójaként, országos telepítői és szervizlefedettséggel, magasan képzett szakembereivel a legeldugottabb kistelepülésen is.
Mindezt fejlett minőségirányítási rendszerrel kontrollálva, az iparágban alkalmazható valamennyi, rendszeresen megújított tanúsítvánnyal a tarsolyában. Elkötelezett munkájukat a legrangosabb szakmai és üzleti minősítő szervezetek elismeréseivel koronázva – hogy a hosszú sorból csak az Üzleti Etikai és kétszeres Superbrand-díjat vagy a Bisnode Silver AAA minősítést emeljük ki.
A november elejétől megváltozott napelem-telepítési szabályok okán is a figyelmet fokozottabban a kisvállalkozók, a kkv-szektor igényeinek kiszolgálására fordítva. Hiszen miközben a családi otthonokat a hazai rezsicsökkentés egyelőre óvja a külföldön már mindenkit egyformán padlóba döngölő piaci energiaáraktól, a vállalkozások, üzletek már nálunk is húsba vágóan érzik a folyamatos emelkedést.
A napelem-telepítés gondolatának megszületésekor szinte mindenkinek az első kérdése a megtérülés. A válság előtti helyzetben egyszerű számításokkal megválaszolható helyzet mára, különösen a cégek esetében a sok egyedi feltétel és adottság miatt, összetettebbé vált. Ám a mai – és még mindig biztosan nem a csúcson járó – közüzemi díjak mellett továbbra sem ez a kérdés, legföljebb az évek száma: 3-5-7?
A tevékenységük révén sokat fogyasztó, a takarékosságot már lejjebb szorítani nem tudók számára azonban ennél is súlyosabb a tét – a média már siratja is a fenyegető cégbezárási hullám első kárvallottjait. A nap tehát most a vállalkozások tömegei számára a puszta túléléshez szükséges energiát is jelentheti, hiszen végleg kiszabadít a közüzemi díjak szorításából. Az ingatlan ezáltal növekvő értéke vagy a bolygó emberi életterének megőrzésében betöltött szerepe ehhez képest már csak ráadásajándéknak tekinthető. És a váltás sosem késő: nincs miért habozni, mielőbb érdemes rálépni a tiszta, akár ingyenes energiafelhasználás zöld útjára – amelyet az EU-SOLAR Nyrt. a kisvállalkozások számára is mindenben segít kikövezni.
EU-SOLAR Nyrt.
Székhely: 
7630 Pécs, Koksz u. 127.
Tel.: (+3620) 579-4444
E-mail: 
[email protected]
www.eu-solar.hu
www.energiavalasztohirek.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában