Postabontás

2024.09.12. 08:00

Nem ad biztonságot az új gyalogátkelő - észrevételezi olvasónk

Wald Kata

A kép illusztráció

Ahogy Pécsett több helyen, úgy a Malomvölgyi útnál is új zebra épül. Az Eszék utcában lakom, így nyomon tudtam követni az építkezés folyamatát. Hetekkel ezelőtt kezdték el a munkát, de még mindig nem készült el a gyalogátkelő. Munkásokat viszont itt már napok óta nem látni. 

A járdát leaszfaltozták, de egy nagyjából kétméteres szakaszt kihagytak. Két hatalmas kupac építőanyag is van itt még - ebből arra lehet következtetni, hogy valamikor visszajönnek és befejezik az építkezést. A kérdés persze, hogy mikor?! A nagyobb baj az, hogy a zebrának ezen a helyen nincs sok értelme. Mert, ha valóban biztonságossá szeretnék tenni a közlekedést a gyalogosok számára, akkor ide nem egy, hanem négy gyalogátkelő kellene. Most az iskola felé vezető szakaszra kerül a zebra, pedig a Malomvölgyi út az, ami nagyon forgalmas, inkább azt kellene keresztezni egy kiépített átkelővel. 

Név és cím a szerkesztőségben 

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!