Postabontás

2024.08.18. 07:40

A legjobbak adták át a sörfőzés tudományát - fejezte ki háláját olvasónk

Wald Kata

A bama.hu 2024. február 16-án hírt adott arról, hogy a Pécsi Sörfőzde Zrt. és a Déli Agrárszakképzési Centrum közösen "Kézműves sörgyártó" szakmai képzést folytat, amelynek gyakorlati helyszíne, és a szakmai háttér biztosítója a Pécsi Sörfőzde. A képzésünk véget ért, és bár mindannyian sikeres vizsgát tettünk, sajnos az életünk egy igen szép szakasza lezárult. A kézműves sörfőző csoport oktatói és a résztvevői között az első pillanattól kezdve megvolt a szimpátia. Közös kép volt mindenkiben, hogy a világ egyik legfantasztikusabb dolga a sörfőzés. 

Az oktatások, bár igen komolyak voltak, jó hangulatban teltek. Ezúton szeretnénk megköszönni a Déli Agrárszakképzési Centrumnak, a Pécsi Sörfőzde tulajdonosainak, és hatalmas tudású, fantasztikus lelkületű szakembereinek azt a csodálatos élményt, amit a képzésünk során kaptunk. Mert ez nem csak egy tanfolyam volt. Ez a képzés a rengeteg értékes tudás, a sok tapasztalat megszerzése mellett életre szóló pozitív élményt is adott a számunkra. Köszönjük, hogy részt vehettünk Pécs nagy múltú, napjainkban is méltán híres Sörfőzdéjének a mindennapi életében, és a legjobbaktól tanulhattuk meg, a népszerű, fehéren habzó, frissen gyöngyöző sör előállításának titkait. 

Vajda Anikó

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!