Futsal

2024.09.17. 17:43

Erődemonstráció: kiütötte a Nagykanizsát a szezonnyitón a PEAC

Szabó Dániel

Fotó: Löffler Péter

Brutális kiütéssel kezdte az NB II.-es pontvadászatot a PTE-PEAC futsalcsapata. Az élvonalból tavaly kieső pécsiek 13–4-re győzték le hétfő este a Lauber Dezső Sportcsarnokban a rivális Nagykanizsát, jelezve, hogy bajnokesélyesként kell számolni velük. 

A következő fordulóban Érden vendégeskedik Élő Tibor együttese, amelyet legközelebb szeptember 30-án, hétfőn a Tihany ellen láthatnak hazai pályán a csapat szurkolói. 

PTE-PEAC–Nagykanizsa Futsal 13–4

Férfi futsal NB II. Nyugati csoport. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. Vezette: Fehérvári Patrik (Topálszki, Bacsi). PEAC: Molnár M. – Molnár Cs., Nospak, Tóth A., Vénosz. Csere: Wilkesz, Bálint G., Pápai, Koronics, Turi G., Szili, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor. 

Élő Tibor: – Nagyon vártuk már a rajtot, jó volt újra bajnoki mérkőzést játszani. Sajnos tavaly az NB I.-ből kiestünk, így most újra nekifutunk a másodosztálynak. Reméljük, hogy egy sikeres szezonunk lesz. Elég jó meccseket szoktunk játszani a Nagykanizsával, ez mindig egy szomszédvári rangadó. Egy picit többet vártam tőlük, úgy néz ki, hogy az idény elején ennyi volt bennük. 

További eredmények: ELTE-BEAC–Tolna MÖZS FSE 6–1, Airnergy–Mad Dogs 4–1, Sárbogárd–Dunaújváros 4–8, Tihany FC–Asterix Érd 3–2. 

A PEAC következő három mérkőzése: Asterix Érd–PTE-PEAC (szeptember 23., hétfő, 20.30), PTE-PEAC–Tihany FC (szeptember 30., hétfő, 19.30), PTE-PEAC–Dunaújváros Futsal (október 7., hétfő, 19.30). 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában