Hírek

2004.10.14. 11:39

Hírsáv

BAMA

Késsel indult a boltba rabolni
Elfogták azt a férfit, aki késsel próbált meg kirabolni egy debreceni vegyesboltot. A tettes konyhakéssel fenyegette meg az eladót, aki ellenállt. A rabló megvágta az alkalmazott kezét, de végül zsákmány nélkül elmenekült. (jj)

Csárda falának csapódott a busz
Összeütközött egy autóbusz egy tehergépkocsival Körmendnél. A balesetben a busz egy csárda oldalának csapódott. Vezetője súlyosan, öt utasa könnyebben megsérült. (ned)

Másolt filmek a postafiókban
Lefoglalták egy hamis DVD- és CD-terjesztő kalózfelvételeit. A soproni férfinak 2000 előfizetője volt, a bűncselekménnyel négymillió forintot keresett. Az illegális másolatokat egy bérelt postafiókon keresztül árulta. (szl)

Autóba rejtett római kori értékek
Tetten értek egy régiségcsempészt Röszkén. A 41 éves szerb férfi autójának kesztyűtartójában próbált behozni az országba római kori tárgyakat. Többek között kulcsot és mécsest. A régiségek 40 millió forintot érnek. (ned)

Illegális varroda a családi házban

Lelepleztek a vámosok egy illegális varrodát Ráckevén. A családi házban 2100, hamis márkajelzéssel ellátott ruhaneműt foglaltak le hétmillió forint értékben. Három tetten ért elkövető ellen eljárást indítottak. (jj)

Életét vesztette a magát felgyújtó férfi
Belehalt égési sérüléseibe az az 55 éves férfi, aki szombaton Miskolcon gyújtotta fel magát a nyílt utcán. A rendőrség még mindig nem tudja, miért lett öngyilkos. Tette előtt egy láncon lógó csillagot hagyott a helyi MSZP irodája előtt. (szl)

Tömegkarambol egy fővárosi lakótelepen
Egymásba rohant egy teherautó és két személygépkocsi Budapesten, a Wekerle lakótelepen. A balesetben az egyik személyautó árokba hajtott, a másik felborult. Ketten életveszélyesen, ketten könnyebben megsérültek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!