Labdarúgás

2 órája

A PMFC-hez látogat a Kispest

Folytathatják remek szereplésüket. A PMFC női labdarúgócsapata szombaton 13 órakor a Kispestet fogadja.

Kvanduk Bence

Eddig jól szerepel a női labdarúgó NB I.-ben a két újonc. A PMFC már két győzelmet összeszedett 2 döntetlen és 2 vereség mellett. A Budapest Honvéd sem áll sokkal rosszabbul, a fővárosi piros-feketéknél szintén megvan a 2 győzelem, azonban ehhez 1 döntetlen és 3 vereség társult. Szombaton 13 órakor viszont most egymással mérik majd össze az együttesek az erejüket, így a pécsiek elszakadhatnak az egyik riválistól, de akár mögé is csúszhat.

PMFC
Újabb fővárosi csapatot fogad a Fradi után a PMFC
Fotó: Löffler Péter

A kispestiek jó hangulatban készülhetnek a pécsi vendégjátékukra, hiszen ugyan a Puskás Akadémia ellen kiestek a Magyar Kupából, de előtte a Soroksárt 4–0-ra verték. Persze, a PMFC táborában sem rossz a hangulat, hiszen a Ferencváros ellen kétszer is 2–1-et játszani a vereség ellenére is nagy fegyvertény.

– Jó csapatnak tartom a kispestiekét, a bajnokságban hétről hétre látszik rajtuk a fejlődés. Keretüket tehetséges fiatalok mellett jó képességekkel megáldott légiósok alkotják – kezdte a Budapest Honvéd FC elleni mérkőzés kapcsán Németh Zsolt, a PMFC női NB I.-es labdarúgócsapatának edzője a klub honlapján. – Szombati összecsapásunk során végig teljes koncentrációra szükség lesz, hiszen ellenfelünk tudatos játéka agresszív és gyors letámadásokkal párosul, amelyek, ha nem figyelünk oda, komoly veszélyt okozhatnak ránk nézve. Ezúttal sem számítok könnyű összecsapásra, ám bízom benne, hogy hazai pályán eredményesek leszünk.

Az állás (12 csapat): 1. Ferencváros 18 pont, 2. Győr 18, 3. Puskás Akadémia 15, 4. MTK Budapest 12, 5. PMFC 8, 6. Viktória FC 8, 7. Budapest Honvéd 7.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában