Kosárlabda

1 órája

Panthers: valami mindig hiányzott

A Debrecennek nem lehet ekkora előnyt adnia. A PVSK-Veolia férfikosárlabda csapata az NB I. 4. fordulójában is vereséget szenvedett. A DEAC-nak a második negyedtől elég volt, ha csak azt megdobta, amit a Panthers.

Kvanduk Bence

Későn vette fel a ritmust Debrecenben a Panthers, s ellenfele már nem engedte vissza a meccsbe, így negyedjére is vereséget szenvedett.

Panthers
Szrecsko Szekulovics nem volt elégedett a Panthers energiáival
Fotó: Löffler Péter

Szrecsko Szekulovics, a Panthers vezetőedzője: – Rosszul kezdtünk, így gyakorlatilag végig futnunk kellett az eredmény után. A DEAC minőségibb csapat annál, hogy ekkora előnyt kapjon, pláne hazai pályán. Debrecenben ki lehet kapni, a játékosaim által mozgósított energiákkal viszont nem vagyok elégedett.

Mokánszki Máté, a Panthers centere: – A mérkőzés elején elhúzott a DEAC, az akkor kialakult távolság pedig többé-kevésbé beállt a találkozó végéig. Voltak fellángolásaink, de valami mindig hiányzott, hogy fordítani tudjunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában