Kosárlabda

2 órája

A Panthers későn pörgött fel Debrecenben

Elszenvedte negyedik meccsén negyedik vereségét is a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata. Az NB I. 4. fordulójában a Panthers Debrecenben kapott ki egy gyenge első negyedet követően.

Kvanduk Bence

Lassan indult be a PVSK-Veolia Debrecenben. A DEAC már 8–2-re vezetett, amikor a Panthers elkezdte megtalálni a ritmusát, de azt követően is csak rohantak a pécsiek vendéglátójuk után.

Panthers
Archibald még nem tudta sikerre vinni a Pantherst
Fotó: Löffler Péter

Ugyan az első pihenőt követően sokkal kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, a Vasút egyszerűen nem tudott közelebb férkőzni ellenfeléhez. Annyi mindig volt a debreceniekben, hogy legalább egálra kihozzák a játékrészeket. Egyedül a záró tíz percet húzta be a Panthers, de azzal is már csak kozmetikázta hétpontos vereségét. 

Debrecen–PVSK-Veolia 75–68 (21–13, 14–14, 22–21, 18–20)

Férfi kosárlabda NB I., 4. forduló.
Debrecen: PONGÓ M. 15/15, Anderson 7/3, DRENOVAC 25, WILLIAMSON 11/3, OSZTOJICS 10. Csere: Hőgye 4, Garamvölgyi 3/3, Neuwirth. Vezetőedző: Andjelko Mandics.
PVSK: ARCHIBALD 24/12, Németh A., Frank 3/3, PAYTON 22/3, Dzseletovics 4. Csere: Micsovics 3/3, Mokánszki 9/3, Antóni 3/3, Plézer, Merkl. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.

A Panthers és a DEAC tallkozója itt visszanézhető

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában