Kosárlabda

5 órája

Panthers: Érvényesült a papírforma

Nem tudta megszorongatni a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata szerdán este a Paksot az NB I. 3. fordulójában. A Panthers így még nyeretlen újoncként, ugyanakkor három kiváló csapattal mérkőzött eddig.

Kvanduk Bence

Nagy pofont kapott első hazai meccsén a Panthers az NB I.-ben, de a bivalyerős Paks ellen nem volt miért szégyenkeznie. A csalódottság ugyan egy időre eluralkodott a meccs végén a csapaton, de ez nem lehet tartós, hiszen hétvégén már újabb meccs jön.

Panthers
Chris Payton nem volt elégedett a Panthers egész meccsen nyújtott teljesítményével
Fotó: Löffler Péter

Szrecsko Szekulovics, a PVSK vezetőedzője: – Először is gratulálok a paksi csapatnak. Gyakorlatilag mondhatni, hogy érvényesült a papírforma. Masszív csapattal volt dolgunk, kiváló légiósok, magyar válogatott játékosok, például Eilingsfeld, Benke. Görcsösek voltunk, emiatt elszalasztottunk rengeteg lehetőséget, főleg az első játékrészben. Köszönöm a pécsi szurkolóknak, nagyon jó hangulatot varázsoltak, azt gondolom, hogy ez a paksi csapat legalább a legjobb négybe tartozik a bajnokságban. Csalódottak vagyunk, hiszen az első hazai mérkőzésünkön jobb játékkal szerettünk volna pályára lépni. Megyünk tovább, remélem a következő mérkőzéseken jobban tudunk játszani és ünnepelni a végén.

 

Chris Payton, a PVSK négyese: – Őszintén szólva a feldobástól kezdve nem úgy játszottunk, mint amire képesek vagyunk, nem valósítottuk meg azt, amit egész héten gyakoroltunk. Keményebben játszottak, mint mi. Gondolok itt a védekezésükre, megvertek minket lepattanózásban is. Úgy érzem, hogy mi kisebb dolgokban múltuk őket felül, de összességében nem érzem, hogy akkora lett volna a különbség. Kiváló hangulatot varázsoltak a szurkolók az egész mérkőzés alatt. Ahogy mondtam, a jobb helyezkedések elől és hátul meghozták a Paksnak a sikert, megyünk tovább, és próbálunk mindent megtenni a folytatásban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában