Kosárlabda

2 órája

A Panthers harcossággal próbálta meglepni ellenfelét

Közel jártak a bravúrhoz! A PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata megszorongatta házigazdáját, a Körmendet, de nyerni nem tudott az NB I. 2. fordulójában. Azonban ez pont az a vereség, amiből erőt meríthet a Panthers.

Kvanduk Bence

A hajráig űzte a Körmendet a Panthers, de az utolsó negyed elején elvesztette a ritmusát, így nem tudta összehozni a bravúrt. Ennek ellenére Szrecsko Szekulovics nem lehetett elégedetlen.

Panthers
Szrecsko Szekulovics nem lehetett elégedetlen a Panthers teljesítményével
Fotó: Laufer László

Szrecsko Szekulovics, a PVSK-Veolia vezetőedzője: – Nem tartozunk a top 5 csapat közé, de nagyon nehéz Körmenden játszani ebben a csarnokban. Büszke vagyok a játékosaimra, mert meccsről meccsre egyre jobbak vagyunk. A Körmend egy erős, atletikus csapat. Próbáltuk őket harcossággal meglepni, de Chris Payton hiánya az egész héten érezhető volt, és ezen az estén is meglátszott. Az első két forduló nagyon nehéz volt számunkra. A célunk, hogy bent maradjunk az első osztályban. Köszönöm a szurkolóinknak, hogy elkísértek minket!

Amorie Anthony Archibald: – Összességében úgy érzem, hogy keményen játszottunk. Nehéz meccs volt, nehéz környezetben. De próbálunk rájönni, hogy hogyan tudunk jobbak lenni. Hiszünk az edzőben, és minden nap beleadunk mindent. Folyamatosan dolgozunk, és keressük a módját, hogyan nyerhetünk. Úgy érzem, a csapatom jól teljesített, csak egy kicsit több energiát kell találnunk, és meg kell találnunk a győzelemhez vezető utat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában