Kosárlabda

2 órája

Zseljko Djokics: nem volt hitünk, önbizalmunk, puhák és gyengék voltunk

Nem tört meg a több mint nyolc éves átok. Vasárnap 13 ponttal kikapott Szekszárdon az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata az NB I. hatodik fordulójában. Zseljko Djokics szerint nem volt hite és önbizalma együttesének.

Szabó Dániel

Zseljko Djokics csalódottan értékelt az NKA Universitas Pécs szekszárdi vendégjátéka után

Fotó: Kovács Liliána

Zseljko Djokics már az NKA Universitas Pécs vezetőedzőjeként tért vissza Szekszárdra, ahol nem sikerült legyőznie volt csapatát.

nka, djokics
Zseljko Djokics csalódottan értékelt az NKA Universitas Pécs szekszárdi vendégjátéka után
Fotó: Kovács Liliána

– Sikerült kikapcsolnom az érzelmeket ezen a találkozón – nyilatkozta a mérkőzés után Zseljko Djokics, az NKA Universitas Pécs vezetőedzője. – A Szekszárd nagy szívvel játszott, kiemelendő Theodoreán Alexandra, amikor ő pályán volt, a KSC 27 ponttal nyerte meg azokat az időszakokat. Minden kétes labdát az ellenfél szerzett meg, emellett ott volt Westbeld és Whittle, akik a fontos pillanatokban jó döntéseket hoztak és extra kosarakat szereztek. Nekünk nem volt hitünk, önbizalmunk, puhák és gyengék voltunk. Gratulálok a hazai szurkolóknak, bebizonyították, hogy jelenleg az egyik legjobb szurkolótábor az övék az országban. Jó volt ellenfélként is megtapasztalni ezt a hangulatot.

KSC Szekszárd–NKA Universitas Pécs 92–79 (28–22, 23–21, 16–13, 25–23)

Női kosárlabda NB I., 6. forduló. 

NKA Universitas Pécs: Studer 9, Rátkai 4, Held 22/12, Török 2, Kiss 7. Csere: Reisingerova 15/3, Zsebe-Weninger 10/6, Smailbegovic 6/6, Tóth O., Olawuyi 4. Vezetőedző: Zseljko Djokics. 

A pécsiek legközelebb szerdán (október 30.) lépnek pályára, az olasz Campobassót fogadják 18 órától az Európa-kupa csoportkörének negyedik fordulójában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában