Labdarúgás

2 órája

Pinezits Máté: tudtuk, hogy szükség lesz a szívünkre

A Kozármisleny csapata feljött az NB II.-es tabella harmadik helyére. Pinezits Máté a sok nehézség miatt tudta, hogy hatalmas csapategységre lesz szükségük Mezőkövesden.

Tóth Dávid

Két döntetlen után ismét győzelemnek örülhetett a Merkantil Bank Liga (NB II.) hétvégi játéknapján a Kozármisleny együttese. Pinezits Máté alakulata a sok betegség és hiányzó ellenére is begyűjtötte a 3 pontot Mezőkövesden. 

Pinezits Máté
7 forduló óta nem talált legyőzőre Pinezits Máté alakulata az NB II.-ben
Fotó: Laufer László

Pinezits Máté: győztes sakkjátszma

A Kozármisleny hivatalos honlapján olvasható nyilatkozatában a tréner kiemelte, hogy igazi családként működik együttese.

– Az első huszonöt percben megvalósítottuk, amit terveztünk, tudtuk birtokolni a labdát, szenzációs gólt szereztünk ebből, majd utána elkezdődött egy „sakkjátszma”, először magunkkal, majd a szünet után az ellenféllel, akik szerkezetet váltottak. Többen lázas betegséggel küzdöttek az elmúlt hetekben, hét közben volt, hogy 14-en edzettünk, szóval tudtuk, hogy szükség lesz a szívünkre, ugyanakkor végig stabilak tudtunk maradni, amikor pedig kellett, tudtunk váltani. Elképesztő, nagybetűs EMBEREKKEL dolgozunk együtt, akik nagybetűs CSAPATKÉNT, CSALÁDKÉNT élnek együtt, joggal vagyunk büszkék rájuk! Köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik elkísértek minket idegenbe és végig buzdították a csapatot, illetve akik otthon szorítottak értünk!

A Kozármisleny és a Szentlőrinc is a bajnokság élmezőnyében várja a folytatást, a 12. játéknapon a Szentlőrinc a Vasashoz látogat, míg a Kozármisleny a Csákvárt fogadja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában