Összefogva ünnepelnek

3 órája

Megható fotósorozattal köszönti az időseket a Kozármisleny

Évről évre kreatív kampánnyal készülnek! Tavaly egy díjnyertes kisfilmmel, idén egy fotósorozattal köszöntötte szurkolóit a HR-Rent Kozármisleny az idősek világnapján.

Kvanduk Bence

Fotó: Katona Jennifer

Újra és újra egyedi ötletekkel rukkol elő a HR-Rent Kozármisleny, amivel még közelebb hozná szurkolóihoz a labdarúgócsapatot, illetve fontos társadalmi üzeneteket ad át.

Kozármisleny
Fontos üzeneteket osztottak meg az idősek a fiatalabb generációkkal a Kozármisleny kampányában
Fotó: Katona Jennifer

A klub immár második éve köszönti az időseket egy különlegességgel. Egy éve Reviczky Gábor narrálásával készítettek videót Takács István, azaz Taki bácsi és felesége, Edit néni egymás iránti szeretetéről, s a klub iránti töretlen rajongásáról.

Díjat nyert a Kozármisleny kisfilmje

Ezt a kisfilmet a Clio Awardson, a világ reklámiparának legrangosabb sportmarketing versenyén is elismerték, világ márkákat előzött meg vele a kék-fehér klub.

Idén fotósorozattal, fontos üzenetekkel készült a Misleny

Ezt az idősek világnapjára szánt köszöntést teszi hagyománnyá az egyesület. Idén egy fotósorozat jeleníti meg az idősebb generáció tagjainak egy-egy fontos gondolatát, amit meg szeretett volna osztani a fiatalabbakkal. Így ünnepelve azt a rengeteg élettapasztalatot, amit összegyűjtöttek az évek során.

A kampány a a Dorothea Otthonnak és a Kozármislenyi Idősek Klubjának segítségével jött létre. Az ötlet gazda most is Hadobás Olivér volt, a fotókat Katona Jennifer készítette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában