Labdarúgás

2 órája

Ötösre vizsgázott a Majos ellen a PMFC

Kvanduk Bence

20240901 Pécs NB III. Dél-Nyugati csoport 6. forduló férfilabdarúgó mérk?zés PMFC - Dunaharaszti MTK. Fotó: Kovács Liliána KL Dunántúli Napló

Fotó: KOVACS LILIANA

Nagyon kellenek a pontok a PMFC labdarúgócsapatának az NB III. Dél-nyugati csoportjában, hogy tovább taposhassa riválisai sarkát, s a Majos ellen nem is bízta a véletlenre a piros-fekete gárda ezek begyűjtését.

Már a 6. percben vezettek Preklet góljával Aczél Zoltán tanítványai, s ezt követően egyre csak nőtt a különbség. A 23. percben Tóth Zoltán, majd Daru is betalált. Az első játékrészt pedig Bachesz gólja zárta, aki így a MOL Magyar Kupában szerzett találatát követően a bajnokságban is megszerezte első gólját a PMFC színeiben.

A második játékrészre elapadtak a gólok, de Szalánszki a 88. percben bevitte a kegyelemdöfést. Így pedig már csak négy pontra a Pécstől az éllovas Kaposvár.

PMFC–Majosi SE 5–0 (4–0)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 8. forduló. Vezette: Kovács J. Z. (Ring, Havasi-Németh). 
PMFC: Helesfay – Preklet, Ikonomou, Füredi, Bor – Ócsai (Morvai, a szünetben), Rabatin (Zvara, a szünetben), Bachesz (Vas, 59.) – Tóth Z., Daru (Szalánszki, 59.), Fejős (Hegedüs, 70.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Preklet (6.), Tóth Z. (23.), Daru (28.), Bachesz (45.), Szalánszki (88.).
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában