Kosárlabda

2024.09.08. 11:00

Magabiztos győzelmet aratott a fővárosban Zseljko Djokics csapata

Szabó Dániel

Fotó: NKA Universitas Pécs

Magabiztos győzelmet aratott első idegenbeli felkészüli mérkőzésén az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata, amely a szintén élvonalbeli TFSE-MTK vendégeként lépett pályára a hétvégén. 

TFSE-MTK – NKA Universitas Pécs 52–66 (7–20, 12–25, 16–13, 17–8)

Budapest, V.: Gruber Nikolett, Gaál István, Bagi Bálint. TFSE-MTK: Dúl P. 17/3, Burján 5/3, Tóth F. 3/3, Gyöngyösi 8, Manis 10. Csere: Dúl T. 3/3, Király 6/6, Kókai. Edző: Hegedűs Péter. NKA Universitas Pécs: Studer 6, Smailbegovic, Tóth O. 9/3, Olawuyi 6, Kiss 7. Csere: Reisingerova 13, Zsebe-Weninger 7/3, Rátkai 4, Held 11/9, Török, Laczkó 3/3, Jospepovits. Edző: Zseljko Djokics.

Zseljko Djokics: – Gratulálok mindkét csapatnak, a miénknek az első huszonöt percért, a második tizenötért pedig a TFSE-nek. Nagyon örülök annak, hogy egy újabb hasznos edzőmérkőzést tudtunk játszani, sok mindent viszontláttam abból, amiket az edzéseken gyakoroltunk, ez jó. Viszont minden játékosnak meg kell tanulnia, hogy egy mérkőzés negyven percből áll és nem lehetnek ilyen rövidzárlatok, mint most a vége felé. Ez a csapat nem csak ebből a 12 játékosból áll, mindenki meg fogja kapni a lehetőséget. Sok pozitívum is volt ma, dolgozni kell tovább!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában