Labdarúgás

2 órája

Kozármisleny: okosan kellett megválasztani a fegyvernemet

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Legyőzte a remek sorozatban lévő, zsinórban négy meccset is megnyerő Kazincbarcikát a HR-Rent Kozármisleny a labdarúgó NB II. 8. fordulójában. Az ötgólos meccsen elért sikerrel a kék-fehérek egyenesen a tabella első helyére száguldottak.

– Nehéz újat mondani, hétről hétre csak szuperlatívuszokban tudunk a srácokról beszélni – kezdte értékelését Pinezits Máté, a Kozármisleny vezetőedzője. – Az elmúlt napok történései, és az arra adott reakció csak tovább növelte a csapat iránti amúgy is magas tiszteletünket! Rúgtunk három szenzációs gólt, és 0–1-nél rögtön kapufával kezdtük a második félidőt, de el kell ismerni, hogy ellenfelünk jól futballozott, voltak szakaszai a mérkőzésnek, amikor csúsznunk-másznunk kellett egymásért! Tudtuk, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapatával játszunk, így okosan kellett megválasztani a fegyvernemet. Éreztük az otthoniak szeretetét, a helyszínen szorítók hangját pedig hallottuk, köszönjük szépen mindenkinek, hogy velünk lélegeztek, nagyon kellett!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában