Labdarúgás

2 órája

Elkapta a nagyszerű Barcikát, vezeti az NB II.-t a Kozármisleny

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nagyszerűen teljesített a labdarúgó NB II. 8. fordulójában a HR-Rent Kozármisleny. A kék-fehérek épp ahhoz a Kazincbarcikához látogattak, amely az előző fordulóban az éllovas Szentlőrincet is legyőzte, s már zsinórban ötödik sikerét érhette volna el. Azonban a pontok végül Mislenyre vándoroltak.
A találkozó első gólját Horváth Kevin passzát követően Kirchner szerezte aki 12 méterről lőtt a kapu jobb oldalába.

Ezt követően mindkét együttes előtt meg volt a lehetőség, hogy megrezgesse a hálót, végül ez a hazaiaknak sikerült előbb. Szabó Máté balról érkező labdáját Lucas tette el Oroszi mellett.

A 70. percben azonban ismét villant Kirchner, aki Kócs-Wasburnnel kényszerítőzött, majd tízről a kapu bal oldalába lőtt.

A meccset pedig a 78. percben le is zárhatta volna Kócs-Washburn 13 méteres bal felsőben kikötő bombája, de a hajrában Katona visszahozta a barcikai reményeket. Herjeczki beadást bólintotta a kapuba.

A találkozón ezt követően azonban már nem esett több gól, s így a kék-fehérek az első helyre ugrottak köszönhetően a Gyirmót szegedi döntetlenjének és a Szentlőrinc vereségének.

KAZINCBARCIKA–HR-RENT KOZÁRMISLENY 2–3 (0–1)
Labdarúgó NB II., 8. forduló. Kazincbarcika, 500 néző. Vezette: Farkas T. (Baghy, Topálszki). 
KAZINCBARCIKA: Fadgyas – Ternován (Herjeczki, 73.), Polgár K. (Bacsa B., 81.), Debreceni Á., Demeter M. – Varga J. – Pintér Á. (Pethő, 56.), Lucas, Kártik (Katona, 81.), Bódi Á. (Ferencsik B., 81.) – Szabó M. Vezetőedző: Erős Gábor. 
KOZÁRMISLENY: Oroszi – Schuszter (Beke, 80.), Vajda, Rácz, Turi – Horváth D. – Horváth K. (Cipf, 57.), Kirchner (Pesti, 80.), Major, Kiss B. (Kócs-Washburn, 57.) – Horváth P. (Debreceni Z., 69.). Vezetőedző: Pinezits Máté
Gólszerzők: Lucas (49.), Katona (88.) ill. Kirchner (17., 70.), Kócs-Washburn (78.).

Következik (10. 06.): Szentlőrinc SE–Szeged (13.00), Ajka–HR-Rent Kozármisleny (17.00).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában