Kézilabda

2024.09.14. 10:54

Ismételten megmutatná erejét a Kozármisleny

Kvanduk Bence

Fotó: Shutterstock

Szombaton újra csatába mennek a női kézilabda NB I. B. baranyai együttesei. Előbb az újonc Mohácsi TE lép pályára, már szombaton 15.45-kor parkettre lép, hogy megszerezze a második fordulóban első pontjait a Szigetszentmiklós ellen. Ugyan a vendéglátó jelen pillanatban a második vonal sereghajtója, de nem szabad elfelejteni, hogy az MTE is még egy átmeneti fázist él, amelyben próbálja felvenni a magasabb osztály tempóját, s eközben beépíteni új játékosait. Kindl Gabriella tanítványainak ez egy újabb jó teszt lesz.

Az első fordulóban épp a pestieket ledaráló Kozármisleny KA-nak Balatonbogláron lesz jelenése 17 órakor, ahol a NEKA ellen ismét bizonyítaná, hogy az élvonalba való. Az akadémisták vereséggel kezdték az évet, így ők is biztosan óriási erőket mozgósítanak majd akár egy pontért is.

A férfi NB II.-ben rajtolni készülnek a baranyai egyletek, ráadásul a sportág istenei úgy akarták, hogy ketten ezt egymás ellen tegyék meg. Az MK Pelikán Siklós szombaton 18.30-kor ugyanis az Expressz Zálog Mecseknádasd vendéglátója lesz. Egy fél órával korábban, 18 órakor a PTE-PEAC is pályára lép, amely Tamásiban a Hőgyészi SC-vel mérkőzik majd az első pontokért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában