Futsal

2 órája

Ez igen: két forduló alatt huszonnégy gólt lőttek a pécsi futsalosok

Szabó Dániel

Fotó: Löffer Péter

Első idegenbeli találkozóján is letarolta ellenfelét a PTE-PEAC futsalcsapata. A pécsiek áldozata az NB II. Nyugati csoportjának második fordulójában Érd volt, amelyet 11–0-ra győzött le Élő Tibor együttese. 

Miután a múltheti nyitányon is 13-at szórt a PEAC, így két kör után 6 ponttal és 24 (!) lőtt góllal vezeti a tabellát. Az Érd ellen ketten is tripláztak, Vénosz Soma és Molnár Csongor is háromszor vette a hazaiak hálóját. A utóbbi ráadásul villámmesterhármast szerzett, ugyanis mind a három gólját a 23. és a 26. rúgta.

Már most reszkethetnek a Tihany FC-nél, ugyanis jövő hétfőn (szeptember 30., 19.30) a Balaton-partiak érkeznek a Lauber Dezső Sportcsarnokba. 

Asterix Érd–PTE-PEAC 0–11 (0–2)

Férfi futsal NB II. Nyugati csoport. Érd. Vezette: Tóth Tolnay (Krasznai, Frank). PEAC: Molnár M. – Molnár Cs., Tóth A., Nospak, Vénosz. Csere: Wilkesz, Bálint G., Pápai, Nagy B., Szili, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Ulicska (10. – öngól), Tóth A. (12.), Vénosz (22., 33., 34.), Kiss D. (22. – öngól), Molnár Cs. (23., 23.), 26.), Nagy B. (28. – büntetőből), Pápai (39.). 

Az élmezőny: 1. PTE-PEAC 6 pont (+20-as gólkülönbség), 2. ELTE-BEAC 6 (+9), 3. Dunaújváros Futsal 6 (+8). 

Ez következik: PTE-PEAC–Tihany FC (szeptember 30., 19.30, Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában