Kézilabda

2024.08.21. 13:33

Újabb nívós tornával készülnek az ikon emlékére

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Idén is megrendezi Füzesi Ferenc emlékére a PSN Zrt. - Pécsi Sportiskola korosztályos tornáját csütörtökön. Ebben az esztendőben U18-as fiú és lány csapatok ütköznek meg egymással kétszer 25 perces mérkőzéseken két helyszínen.

A fiúk a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokot foglalját el egy napra, ahol két csoportban kezdik meg a küzdelmeket. Az A jelű trióban a házigazda mellett a Haladás VSE Szombathely, illetve a Csurgói KK kapott helyet, míg a B-csoportot a MOL Tatabánya KC, az Agrofeed UNI Győr és a Carbonex-Komló együttesei alkotják. Az első mérkőzést a Pécsi Sportiskola a Csurgóval játssza 9 órától. A hármasok első helyezettjei jutnak aztán a döntőbe, a másodikok csatáznak a bronzért, s a csoport utolsóknak is lesz egy helyosztója.

A lányok a Széchenyi Gimnázium csarnokában csapnak össze egymással. A PSN mellett a PTE-PEAC és a Dunaújváros két csapata vesz részt. A csaták 10 órakor kezdődnek majd a két pécsi gárda mérkőzésével. Itt mindenki játszik mindenkivel, ez alapján hirdetnek majd győztest.

A különdíjak hagyományosan helyi ikonok nevét viselik, így a Füzesi Ferenc díj mellett gazdára talál majd a Kovacsics Miklósról, Tóth Andrásról, Perger Ferencről, Schmidtné Holub Máriáról és Németh Zoltánról elnevezett trófea is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában