Labdarúgás

2024.08.05. 15:06

Játékról nem beszélhetett nagyon Aczél Zoltán

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Továbbjutott a Kakasd ellen a PMFC labdarúgócsapata, azonban az NB III.-as gárdának nagyon meg kellett szenvednie a megye I.-es Kakasdnál, hogy a MOL Magyar Kupa következő körében is ott lehessen. Aczél Zoltán nem is volt elégedett a látottakkal.

– Igazán boldog csak azért lehetek, mert nagy számban elkísértek minket erre a meccsre a szurkolók. Köszönöm nekik, hogy 60 kilométert utaztak egy Magyar Kupa mérkőzésre – fogalmazott a PMFC vezetőedzője. – Mi az eredménnyel, és a továbbjutással lehetünk elégedettek, a játékról nem beszélhetek nagyon. Az pozitív, hogy fegyelmezettek voltunk, az ellenfélnek egyetlen helyzete nem volt. Kértem is a csapattól, hogy az ellenfél kontráit, direkt labdáit kontrolláljuk. Ez így is volt, Varasdi Dánielnek nem kellett védenie. Az előrefelé játékunkban nagyon sok hiba csúszott, kevés helyzetet alakítottunk ki, nem voltunk olyan élesek. A pálya minőségét nem szabad elhallgatni, de ez ilyen, jobban meg kellett volna vele küzdenünk. Ettől függetlenül továbbjutottunk, ez fontos! Teljesen mindegy, hogy megye I. osztályú csapattal játszottunk, nekünk itt nyeri kellett. Ezt megtettük. Ennél csak komolyabb feladatok várnak ránk, az biztos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában