Kosárlabda

2024.08.30. 09:21

Először pályán az NKA, folytatja a tesztelést a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Elkezdi felkészülési mérkőzéseinek sorát az NKA Universitas Pécs férfikosárlabda-csapata is. Csirke Ferenc NB I.-re készülő együttese pénteken 17 órakor azt a Kaposvári KK-t látja vendégül, amelyet a városi rivális PVSK-Veolia már kétszer legyőzött az előző héten. Ebből is látszik, hogy a somogyiak már előrébb tartanak, ami a meccsterhelést illeti.

Az ingyenesen látogatható találkozón persze nem az lesz a legérdekesebb tényező, hogy melyik gárda hagyja el győztesen a pályát, hiszen a pécsi drukkerek ebben a felállásban még nem láthatták a csapatukat. Most kiderül majd, hogy Anthony Greco Durham, Vaszilij Bacsovics és Brbaklics Aleksa mennyire csiszolódott már össze a társakkal. Emellett szeptember 17-ig hazai környezetben nem tapasztalhatják meg újra a szurkolók, hogyan játszik csapatuk a Kaposvár elleni találkozót követően.

A Panthers szintén pályára lép pénteken, 18 órakor a Szombathely vendége lesz Szrecsko Szekulovics alakulata. Ezt a csatát a bajnok otthonában azonban csak a stábtagok tekinthetik meg, hiszen zárt kapuk mögött zajlik majd. A Vasút ezt követően még a Kecskeméttel találkozik a rajtig, illetve részt vesz a Göcsej (Zalaegerszeg) és a Paks kupán is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában