Labdarúgás

2024.08.05. 13:44

A meccs egyharmadában játszotta a Misleny, amit akart

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Keményen küzdve tartott otthon egy pontot a Szeged ellen a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. 2. fordulójában.

– A mérkőzés egyharmadában azt a focit játszottuk, amit elképzelünk, és amiből rengeteg lehetőségünk és helyzetünk is volt, ilyen szempontból sajnálom, hogy rúgott gól nélkül maradtunk – fogalmazott Pinezits Máté, a Kozármisleny vezetőedzője. – Azt fociztuk, amit megbeszéltünk és amit tud a csapat, sokszor az ellenfél kapuja elé kerültünk, aminek örülök. Másik részről egy mérkőzés nemcsak egyharmadból áll, igaz a kétharmadban a csapat szívét-lelkét kitette a pályára, ha kellett tudatosan, ha kellett csúszva-mászva. Így összességében 1 pontot itthon tartottunk, de nem szabad szó nélkül elmenni az mellett, hogy a Szeged a feljutásért akar és fog játszani, így még inkább értékelni kell ezt a pontot! Óriási köszönet a szurkolóink felé, buzdításuk rengeteg energiát adott a csapatnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában