Kézilabda

2024.07.19. 15:15

Nincs kérdés: azonnal visszajutna az élvonalba a Kozármisleny kézilabdacsapata

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A pihenőt követően megkezdte a felkészülést a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata a 2024/25-ös NB I. B.-s szezonra.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az első napok főként a felmérésekről, illetve az orvosi vizsgálatokról szólnak, majd következik a kemény munka az alapozási időszakban. Biztossá vált, hogy a mislenyi vezetőedző, Gyulay László huszonhárom fős kerettel dolgozhat a szezon során. Szükség is lesz a nagy létszámra, hiszen az együttes nem titkolt célja, hogy visszajusson az élvonalba, ehhez pedig szükség lesz a frissességre az egész idényen keresztül.

A brigád napi két edzéssel dolgozik majd a fizikai és taktikai felkészülésen, emellett több edzőmérkőzést is beiktat a programba, hogy valós játékhelyzetekben is csiszolni lehessen a csapatjátékot. A felkészülés fontos állomása lesz az augusztus eleji edzőtábor Gyálon, augusztus 6. és augusztus 10. között, ami remek lehetőséget ad a csapatszellem erősítésére és a taktikai elemek mélyebb elsajátítására.

– Egyértelmű és határozott célként jelöltük meg a csapat számára a feljutást – nyilatkozta a klub hivatalos felületének Kovács Tamás, ügyvezető. – Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk az NB I.-es szezonunkban. Ezeket a tapasztalatokat szeretnénk felhasználni. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, hiszen egy harminc mérkőzésből álló bajnokságban kell majd hétről-hétre „bajnoki döntőt” játszani. Mély kerettel tud dolgozni a stáb, amiben mindenkinek nagy szerep fog jutni. A stábban egy változás történt: Petricsevics Krisztina helyett, idén Budzsáklia Dakos Zsófia lesz a gyógytornász.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában