Úszás

2024.07.31. 10:49

Jól teljesítettek az Országos Serdülő Bajnokságon a PSN Zrt. fiatal úszói

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Az elmúlt hétvégén immáron hatvannyolcadik alkalommal rendezték meg az Országos Serdülő Bajnokságot, aminek ezúttal a kaposvári Csik Ferenc Versenyuszoda adott otthont. 

A tizenhat éves és fiatalabb korosztály országos bajnokságára több mint háromszázhetven úszó nevezett, s közel kétezer rajtot láthatott a publikum. 

A megmérettetésen a PSN Zrt. több tehetséges sportolója is medencébe ugrott, ráadásul a szép szereplés sem maradt el, ugyanis összesen huszonegy egyénicsúcs-javítás mellett a fináléban is sikerült szépen helytállni. 

A pécsiek eredménye 
A döntő: – Németh Kolos: 50 hát negyedik hely, 100 hát ötödik hely; – 4×100 férfi gyors váltó hatodik hely (a váltó tagjai: Kállai Barnabás, Major-Varga Trisztán, Mátyás Martin, Németh Kolos). 
B döntő: – Major-Varga Trisztán: 100 gyors hetedik hely. – Kállai Barnabás: 50 hát negyedik hely; – Németh Kolos: 50 pillangó ötödik hely; 200 hát első hely; 50 gyors harmadik hely.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában