Vízilabda

2023.08.14. 12:00

Bevették a Pollack strandot a Bajnok Fókák és társaik (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Már 20. alkalommal jöttek össze a Pollack Strandon a vízilabda szerelmesei, hogy megmérkőzzenek egymással egy jó hangulatú tornán. A Bajnok Fókák által szervezett Fóka Tornán ezúttal többek közt mohácsi szenior pólósok, Batta, a PEAC és az ELTE gárdája jött el.

Sokan több, mint tíz éve járnak rendszeresen vissza az amatőr vízilabda ünnepére. Az idén 10 csapat 150 játékosa vett részt s mérték össze erejüket a felső Aligátor és alsó Fóka csoportban. A medencében minden korosztály helyet kapott, kifejezetten örömüket lelték a tornában a pécsi utánpótlás vízilabdás növendékek a negyvenes-ötvenes sokat próbált játékosok között. Nem véletlen, hogy a torna legjobb játékosa is közülük került ki Volnhofer Valér, alias „Kókusz” személyében, edzője pedig Tóth-Gili Tamás lett a torna gólkirálya. A második nap végén a dobogó tetejére a „Lámák” csapata állhatott fel az Aligátor csoportban, a Fóka csoport győztese a Mohács VSE Junior szakága lett. A 20. Fókatorna egyik méltó magas színvonalú rendezvénye volt a most 100. születésnapját ünneplő PEAC eseménysorozatának, írják beszámolójukban az esemény szervezői.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában