Labdarúgás

2023.07.22. 13:49

Négyet hintett a főpróbán az ezüstérmesnek a Mohács

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Igencsak jól sikerült a Mohács labdarúgócsapatának főpróbája, ugyanis Péter József legénysége a Somogy megyei I. osztály tavalyi ezüstérmesének otthonában aratott fölényes győzelmet.

Az új tréner több játékost is tesztelt, így vélhetően összeállt a fejében a legerősebb tizenegy, az pedig külön öröm, hogy jónéhány spíler gólveszélyes. Mindenesetre a 2023/24-es NB III.-as szezon kezdetéig van még egy hét, tehát addig még folyamatosan lehet finomhangolni.

AC Nagybajom–Mohácsi TE 1888 0–4 (0–1)

Labdarúgó felkészülési mérkőzés, Nagybajom. Mohácsi TE 1888: Farkas – Vég, (Mrenka), Racskó, Károly (Hetényi), Encz (Kiss) – Izsák, Dér,(Aszalós) Szabó D, Bohata (Spannenberger) – Loch,(Nagy B,), Horog. Gólszerzők: Szabó D, Kiss, Károly, Bohata.

– Nem mondhatnám, hogy teljesen elégedett vagyok a látottakkal – fogalmazott Péter József. – Nem kezdtük jól a találkozót. Nehezen találtunk rést a szervezetten betömörülő ellenfelünk védekezésén. Kevés volt az aktív mozgás labdával és labda nélkül is. Az ivószünet után és a második félidőben már pontosabban, magasabb intenzitással játszottunk. Sikerült is sok helyzetet kialakítani, gólokat szerezni.

A Mohács hazai környezetben, a PTE-PEAC ellen vívja első bajnokiját július 30-án, 17.30-tól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában