Labdarúgás

2023.04.03. 19:01

Ismét feladták a leckét: íme a Baranya Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának legjobbjai

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Izgalmasan alakult az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi köre, de talán a komlói fiaskó a legnagyobb meglepetés. A bravúrhoz kellettek a remeklő pécsi teljesítmények, de több csapatban is voltak kimagasló szereplések.

A PVSK mindössze 21 esztendős kapusa, Csutora György ugyan kapott két gólt a Lovászheténytől, de bravúrjaival meccsben tartotta csapatát. Egy biztos: ha így folytatja, a jövőben nem lesznek kapusgondjai a pécsi klubnak. Persze a túloldalon is voltak ragyogó megmozdulások, így Stiefel László, valamint Jenei Bálint helye egy percig sem volt kérdés.

A Sellye hosszú idő után ismét begyűjtötte a három pontot, de ehhez nagy szükség volt a kiemelkedő teljesítményekre. Tóth Tamás hátul zargatta a szentlőrinci ifjakat, míg Orlovics Gyula a középpályát uralta tanári módon.

A PTE PEAC második számú csapata a vártnál könnyebben verte a Komlót hazai környezetben: Laki János a védelemben remekelt, Horváth Marcell megnyitotta a gólcsapokat, Archie Hawkins pedig ugyancsak egy találattal, és sziporkázó játékával segítette együttesét.

 

A Bóly átgázolt a sereghajtón, így különösebb következtetéseket nem lehet levonni, de az mindenképp dicséretre méltó, hogy Zsebe Gábor két perc alatt kettőt vágott, na meg gólpasszok tekintetében is aktivizálta magát.

A Szederkény is fölényes diadalt aratott, köszönhetően többek között Kalló Csabának, aki klasszikus mesterhármassal jelezte, hogy lehet rá számítani.

A Pécsváradnál nehezen indult be a szekér, de a második játékrészben átszakadt a gát. A forduló legjobbjai közé Ladányi Patrik is bekerült, aki a meccs hajrájában lezárta az ütközetet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában