Labdarúgás

2023.01.03. 11:01

Szombaton ismét a labdarúgásé lesz a főszerep a komlói sportközpontban, ugyanis jön az I. Prosport Kupa

Móga Richárd

Fotó: Makovics Kornél

A tradicionális Gabriella kupát követően, ami az elmúlt esztendő év végén ismét nagy sikert aratott, szombaton 8 órától jöhet egy évindító torna, ahol ugyancsak izgalmas párharcokra lehet számítani Komlón.

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a VI. Gabriella kupán a címvédő Joga Bonito elevickélt a fináléig – amelyben Hegedűs Márk, a PMFC szélsője is szerepelt –, ahol Bartha László és az Art-Innova várt rájuk. Ott azonban három perc sem kellett hozzá, hogy a Kozármisleny támadója megszerezze a vezetést a kihívónak, s végül Schuszter Ronald a második játékrészben biztosította a sikert a tavalyi bajnokkal szemben.

Hasonlóan lebilincselő összecsapások várhatóak a szombati Prosport Kupa teremlabdarúgó tornán, amit első alkalommal rendeznek meg. A szervezők szerették volt a Gabriella Kupa utáni, illetve a nagypályás szezon előtti holtidőt teremfocival kitölteni hangolódásképpen.

Tizenhat csapattal számoltak, melyből tizenöt együttes már leadta a jelentkezését, így egy hely még mindig kiadó. A húszperces találkozókat követően az első három helyezett csapat pénzdíjban és tárgyjutalomban részesül. A legtöbb tornával ellentétben az egyéni díjazások elmaradnak, azonban hirdetnek egy „álomcsapatot”, így érdemes maradandót alkotni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában