GABRIELLA Kupa

2022.12.29. 21:07

A fantasztikus hangulat mellé remek döntő és király buktatás is dukált (videó)

Három napon át égett futball-lázban Komló, hiszen remek meccsekkel múlathatta az időt bárki, aki kilátogatott a sportcsarnokba. A GABRIELLA Kupa szervezői idén is rá tudtak tenni egy lapáttal.

K. B.

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Minden évben remek hangulatú tornával jelentkeznek a GABRIELLA Kupa szervezői Komlón, s ez idén sem volt másképp. De nem csak a  légkör volt kiváló, a pályán zajló mérkőzések is hozták a kellő izgalmakat. Ahogy közeledtünk a döntőhöz, egyre jobb és izgalmasabb összecsapásoknak lehettünk szemtanúi, nem is meglepő, hogy több találkozó is büntetőkbe torkolt. 

Végül a címvédő Joga Bonito is elevickélt a fináléig – amelyben Hegedűs Márk, a PMFC szélsője is szerepelt –, ahol Bartha László és az Art-Innova várt rájuk. Ott azonban három perc sem kellett hozzá, hogy a Kozármisleny támadója megszerezze a vezetést a kihívónak, s végül Schuszter Ronald a második játékrészben biztosította a sikert a tavalyi bajnokkal szemben.

Az izgalmas találkozó itt megtekinthető:

Eredmények a 16 között: Art-Innova–CSOFÉM 3–0, Joga Bonito–FF Kalmár 1–1 (tj.: Joga), Fapuma–Sakáltnya 1–0, Eagles–Színezők 0–1, Amigos–Szépségben Meghalni 0–0 (tj.: Amigos), Keretbe SE–Crew 4–1, Foci Szakkör–Focsi 1–1 (tj.: Foci Szakkör), Sugar Cafe–Baranya Blinders 1–1 (tj.: Sugar).

A negyeddöntő eredményei: Art-Innova–Fapuma 1–0, Joga Bonito–Színezők 1–1 (tj.: Joga), Amigos–Foci Szakkör 2–0, Keretbe SE–Sugar Cafe 0–0 (tj.: Keretbe SE).

Az elődöntők eredményei: Art Innova–Amigos 2–0, Joga Bonito–Keretbe SE 0–0 (tj.: Joga)

A 3. helyért: Keretbe SE–Amigos 5–1

A döntőben: Art-Innova–Joga Bonito 2–0. 

A torna végeredménye: 1. Art-Innova 2. Joga Bonito 3. Keretbe SE 4. Amigos.

A győztes csapat: Herbert Roland, Kovács József, Schuszter Ronald, Nagy Lorenzo, Kovács Péter, Bartha László, Korbuly Ákos, Somodi Péter, Hovorka Zoltán, Orlovics Gyula, Lóth József, Schuszter Roland

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában