Filmajánló

2024.08.26. 10:00

Mozifilm készült egy nagy népszerűségnek örvendő játékból

Egy japán animációs filmet is műsorára tűzött augusztusban a pécsi Cinema City. Az alkotás a Sylvanian Families – A mozifilm: Freja ajándéka címet viseli, amit a mozi augusztus 26-án több alkalommal is vetít.

Czeczon Enikő

A Sylvanian Families egy 1985 óta létező, nosztalgikus játékcsalád, amit világszerte rengetegen megkedveltek. A gyerekek három elv, a Természet, a Család és a Szeretet alapján fedezhetik fel a képzelet erejét és a gondoskodásról, valamint az egymással való megosztásról tanulhatnak általuk. A játékcsalád segít abban, hogy a legkisebbek elsajátítsák a legfontosabb szociális készségeket. A nagy népszerűségnek köszönhetően pedig várható volt, hogy egyszer nagyvászonra is kerül ez a játék.

A filmben Sylvanian faluban nagy az izgalom, mindenki az éves Csillagok Fesztiváljára készül. Egyedül Freja szomorkodik, a nyuszilány, aki a tökéletes születésnapi ajándékot keresi az édesanyjának. A kisnyuszi aggódik, hogy nem fog időben rátalálni a meglepetésre, ráadásul Freját az a megtiszteltetés éri, hogy ő választhatja ki Az év fáját, és ez a feladat hatalmas felelősséggel jár. Szerencsére a barátai a segítségére sietnek. 

A pécsi Cinema City az alkotást háromszor – 10:10; 13:10; 17:00 – tűzi műsorra augusztus 26-án. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában