Fesztivál

2024.08.21. 16:31

Hamarosan bulizhatunk Harkányban, pótolják a vizespóló-versenyt

Jusztin Levente

Fotó: Löffler Péter

A hétvégén egy fergeteges bulival búcsúzik Harkány a nyártól, kezdődik a Harkányi Nyárzáró Fesztivál. A péntektől vasárnapig tartó mulatságon hasonlóan nagy parádé várható, mint amilyen júliusban volt. Pénteken láthatjuk például Vastag Csabát, Kozsot, Curtist és Regán Lilit, szombaton Dér Heni, az Edda Művek, illetve DJ Szatmári és Szakos Andi lép színpadra, a vasárnapi záráson a nagyobb nevek közül a Vivat Bacchus énekeseit hallhatjuk, este pedig Pixa műsorát élvezhetjük. Ráadásul az elmaradt vizespóló-versenyt most pótolják. 

Mivel pénteken és szombaton két színpadon is láthatunk műsort, ezért picivel drágábbak lesznek a jegyek a vasárnapi napinál. Az említett két napon a strandbelépő 6500, a kedvezményes jegy 5500 forint. A fürdő egész területére érvényes komplex jegy 8800 forint, kedvezményes változata 7400 forint. Ezekre a napokra érvényes a koncertjegy 4500 forintért, amit este 7 órától lehet majd felhasználni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában