Dalt mindenkinek!

2024.07.29. 16:40

Musical és operett gálára készülnek, minden korosztály számára

Tóth Viktória

Dalt mindenkinek! címmel szerveznek előadói estet Lánycsókon. Ismert musical és operett slágerek lesznek hallhatóak a Lánycsóki Népházban (7759 Lánycsók, Mátyás utca 1.) augusztus 3-án, este 19 órától. Az est fellépői Szabó Krisztina, Szeifert Erik, és Szeifert Máté lesznek.

A korábbi Macskák előadás egy részlete
Fotó: Szeifert Erik

– A Lánycsóki Színház - mint minden évben - nagyszabású nyári előadásra készül állandó produkciói mellett. Idén egy fenomenális gálával szeretnénk kedveskedni nézőinknek! Az esten ismert operett, musical, és rockopera dalbetétek csendülnek fel különböző előadásokból, mint például a Macskák, a Rómeó és Júlia, a Jekyll és Hyde, a Csárdáskirálynő, az Evita, a Rudolf, az Elfújta a szél, a Marica grófnő, az Elisabeth, a Jézus Krisztus Szupersztár vagy a Hypolit a lakáj. Az előadás színvonalát emelik a különleges vetítések, animációk, a fénytechnika és a jelmezek – ismertette Szeifert Erik, a színház igazgatója. – Sok szeretettel várunk minden korosztályt, garantáljuk, hogy mindenki számára lesznek ismerős dallamok!

Az előadás megtekintése ingyenes, de regisztráció szükséges, melyet a [email protected] címen lehet megtenni. A helyszínen becsületkasszát fognak kihelyezni, hogy a látogatók a lehetőségeikhez mérten támogassák a színházat.

 

 

 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában