Élmények, programok

2024.07.17. 13:40

Eseménydúsan telik a július Rózsafa közössége számára

Július 17-én zajlott a rózsafaiak könyvtárlátogatása, mely során a pécsi Csorba Győző Könyvtárba mentek el helyi fiatalokkal, s a Körbirodalom Gyermekkönyvtárat is bejárták.

Mohay Réka

Forrás: Rózsafa önk.

Nem telik eseménytelenül a július a kistelepülésen, ugyanis a hónapban már több közösségi programmal várták a lakosságot, akik a hátralévő hetekben sem maradnak élmények nélkül.

Július 4-én mozis, július 11-én kézműves délutánt tartottak. Ez utóbbi során a gyertyaöntés mellett a varrás és a papírból való alkotás, a quilling fortélyaival is megismerkedhettek a résztvevők. Július 18-ára magyar népdalokkal és néptánccal várják a lakosságot a 14 órakor kezdődő táncházba. Július 19-én turkálót tartanak 17 órától – a programok helyszíne a közösségi ház.

Július 20-án foci-estre kerül sor, junior és haladó csoportok mérkőzésével, július 27-én pedig egynapos balatoni kirándulásra indulnak a rózsafaiak, hogy egy kis enyhülést és közös emlékeket szerezzenek a forró nyárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában