Cél: megmenteni a világot

2024.07.24. 10:30

A nagyszájú hős visszatér, de nem egyedül

Deadpool megkapta harmadik filmjét, amelyben már nem egyedül küzd meg a rosszfiúkkal. Rozsomák lesz a partnere a nagyszájú hősnek, így az alkotás a Deadpool & Rozsomák címet viseli, amit premier előtt, május 24-én is vetít a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi.

Czeczon Enikő

Már a film leírása is szórakoztató, így nagy reményeket fűzünk hozzá: „a Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb baklövését — a Deadpool & Rozsomákot. A kedveszegett Wade Wilson számára a polgári élet kész kínlódás. Az erkölcsileg rugalmas zsoldos gyúnyáját végleg szögre akasztotta, amikor azonban világát a megsemmisülés fenyegeti, vonakodva bár, de ismét magára ölti jelmezét és még vonakvóbb… vonakodóbb? Vonatkotróbb? Meg kell győznie a vonakodó Rozsomákot, hogy — ez egy szar. A szinopszisok totál gagyik.”

Az Uránia Mozi a Marvel legújabb alkotását kétszer 19:00 (magyar szinkron); 21:30 (eredeti nyelv, magyar felirat) , a Cinema City pedig hétszer 19:00; 19:20; 20:00; 20:30 (magyar szinkron); 19:30; 20:17 (eredeti nyelv, magyar felirat); 19:45 (magyar szinkron, 3D) vetíti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában