Családi kaland

2024.07.29. 08:35

A kislány összehozza a képzeletbeli barátokat az őket megidéző gyerekekkel

A Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool & Rozsomák film nem kicsiknek való, amit a 18-as karika is egyértelműen jelez. Viszont van egy másik alkotás a színész főszereplésével, ami már nagyon is gyerekbarát. Ennek a címe a Képzeletbeli barátok, amit a pécsi Cinema City július 29-én egyszer – 10:15 – vetít.

Czeczon Enikő

A film főszereplője egy kislány, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátját. A kérdés csak az, hogy mit kezd ezzel a képességgel. A történet előrehaladtával Bea lassan magáévá teszi ezt a rendkívüli erőt, és varázslatos utazásra indul, hogy újra összehozza az elfeledett képzeletbeli barátokat azokkal a gyerekekkel, akik megidézték őket.

Az alkotást John Krasinski rendezte, akit legtöbben A hivatal (The Office) sorozatból ismerhetnek. Rendezései közül átütő sikert a Hang nélkül című filmmel ért el, ami eddig megélt már egy második részt és egy előzményfilmet is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában