Cselekedni kell!

2024.06.24. 10:00

A város új hőse rosszra használja képességeit

Újabb animációs film érkezett a Cinema City műsorára, amely a Szuperék címet viseli. A pécsi filmszínház június 24-én 15:30; 18:30-kor is vetíti a norvég alkotást.

Czeczon Enikő

A mese főhőse Hedvig, akinek apukája a város hőse, azonban ezt a kislányon kívül senki más nem tudja. Ő is szeretne szuper lenni, de túl ügyetlennek érzi magát, hogy az édesapja nyomdokaiba lépjen. A város új szuperhősének így nem is őt, hanem unokatestvérét választják, aki azonban képességeit nem jó célokra használja, így Hedvignek cselekedni kell. Nagymamája segítségével talán ő is megtalálja a szuper erejét.

A film két rendezője Rasmus A. Sivertsen és Jean-Luc Julien. Az előbbi direktor nevéhez több animációsfilm is köthető – Louis & Luca; Pelle, a kis rendőrautó akcióban; A három rabló és a lusta oroszlán; Kardfog kapitány és a mágikus gyémánt –, míg utóbbinak ez az első rendezői munkája animációsfilm terén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában