Tapasztalatcsere

2024.01.09. 16:40

Változatos foglalkozásokkal várják a piciket a játszóházban

A 2024-es év már januárban eseménydúsan indul a szentlőrinci Puppalu Játszóházban.

Mohay Réka

Január 12-én 10 órától a Hordozós Klub Szandrával során a résztvevőknek lehetőségük lesz tapasztalatokat cserélni és információkat szerezni a hordozóeszközök használatával kapcsolatban. A klub keretében lehetőség nyílik különböző típusú hordozóeszközök kipróbálására, és a résztvevők saját hordozóeszközöket is magukkal hozhatnak. A program során bérlési lehetőség is elérhető, ha valaki további időt szeretne szentelni a kiválasztott eszköz megismerésére.

Heti rendszerességgel változatos foglalkozásokat kínálnak különféle korosztályú gyermekeknek és szüleiknek. Keddenként Vár az ovi! játszócsoport és logopédia, szerdánként mesés zenés babaklub (0-3 éveseknek), játékos angol (5 év felett) és gyermekjóga (3 év felett) kerül terítékre. Csütörtökönként a bölcsire készülő piciket várják, majd babajelbeszéden vehetnek részt a családok már a néhány hónapos babákkal is. Péntekenként iskolaváró csoportok, minden második pénteken a hordozós klub, szombatonként pedig két éves kor felettieknek ajánlott játszóházi programok zajlanak.

A foglalkozásokra és a játszócsoportokra bejelentkezés szükséges a [email protected] címen, a játszóház nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül látogatható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában