Újra mozivásznon

2023.10.15. 10:30

Halálos támadás ért egy doktort egyik kísérlete közben

Harminc év után ismét a mozivásznon látható a ma már klasszikusnak számító, Vissza a jövőbe című film, amelyet a pécsi Uránia Mozi október 15-én délután fél 8-kor vetít.

Czeczon Enikő

Fotó: Google

Senkinek sem kell bemutatni a fiatal Marty McFlyt, aki az átlagos tinédzserek mindennapjait éli, és átlagos dolgokkal kell megküzdenie. Egy valami azonban megkülönbözteti őt társaitól. Egyik legjobb barátja egy megszállott tudós, aki egy sportkocsiból épített valóságos időgépet. Azonban a Dokit halálos támadás éri egyik kísérlete közben, és Marty az időgépet használva visszautazik a múltba, hogy megmentse öreg barátja életét, azonban kisebb hibák csúsznak számításaiba.  

A Vissza a jövőbe az a film, amelyet egyszerűen minden egyes alkalommal megnézünk, hogyha valamelyik televíziós csatorna adja, de csak akkor, ha az eredeti szinkronnal küldték műsorba. Igazi szerencse, hogy a pécsi Uránia Mozi így tett, így biztos, hogy nem fogunk csalódni a magyar szinkronban október 15-én.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában