Ismert slágerek sorjáznak

2023.08.14. 10:30

Kellemes zenétől lesz hangos a Zsolnay Negyed

Pécsre, a Zsolnay Negyedbe érkezik augusztus 17-én, este 8 órakor a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből a magyar alternatív könnyűzenei szcéna egyik meghatározó zenekarává vált formáció, a Magashegyi Underground.

Czeczon Enikő

2004-ben alakult meg a Magashegyi Underground Fodor Máriusz vezetésével, de igazi hangját csak akkor találta meg, amikor Bocskor Bíborka csatlakozott a csapathoz. Neki köszönhetően a Szeplős Váll és az Anglia című dalok hamar ismertté tették a zenekart. Zenei hangzásuk egyedi és meghatározhatatlan, felfedezhető benne a folk, az elektronikus zene, és nem félnek egyszer sötétebb, máskor világosabb hangulatú dalokkal előrukkolni.  

Összesen négy lemeze jelent már meg az együttesnek – a pécsi rajongók legnagyobb örömére tizennyolc éves karrierjük legismertebb dalaival érkeznek a városba, valamint az idén kiadott legfrissebb, Máshol táncol című slágerükkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában