Kétezer koncert 37 év alatt

2022.08.02. 14:31

A Virtuózok győztese, Braun Áron is fellép a Balokányban

Fiatal zenei tehetségek mutatkoznak be a megyeszékhelyen augusztus 3-án, szerdán, a Balokány-ligetben este hét órától a Magyar Continental Singers Contini csoportját láthatják és hallhatják az érdeklődők.

Zs. J.

A modern keresztyén gospel zenét játszó együttes egy látványos színpadi programmal érkezik Pécsre. A koncert ingyenes.

Mint megtudtuk, a fiatalokból álló csoport saját költségén járja az országot, és különböző helyszíneken ad koncertet, Pécs után többek között Miskolcra, Szegedre és Szekszárdra is ellátogatnak. A pécsi előadáson bemutatkozik Braun Áron is, aki a legutóbbi Virtuózok zenei vetélkedőt megnyerte. Braun Áronról megtudtuk, hogy pécsi kötődésű, nagyapja itt él Pécsen, és édesapja is itt született, majd el öltözött Gödöllőre.

Magyarországon a Continental csoport 1985 óta létezik, ezen 37 év alatt számos turnét szerveztek, közel kétezer koncertet adtak, amelyeket 300 ezer ember látott. A csoport minden korosztályhoz szól, a fiatalokhoz és az idősebbekhez egyaránt, teszi mindezt a modern zene, színpadi tánc, prózák, és jelenet keretében. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában