Közlekedés

2 órája

Több helyen is dolgoznak az utakon, körültekintően vezessünk

Bama.hu

Fotó: Löffler Péter

Az M6-os autópályán,

  •  Budapest felé az 50-es km-nél lévő Iváncsa/Pusztaszabolcs/Velence csomópontot lezárták felújítási munka miatt, ott sem le-, sem pedig felhajtani nem lehet.
  •  aszfaltoznak Besnyő térségében is. Villány irányába a 44-es és a 45-ös km között csak a külső sáv járható.
  •  Dunaújváros térségében, aszfaltozás miatt a Budapest felé vezető oldalt a 67-es és a 62-es km között lezárták. A forgalmat átterelték az ellenkező, Pécs felé tartó oldalra, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

    Pécs felé, a 170-es és a 172-es km között a Pécs felé vezető oldalt és a „D” alagutat is lezárták. A forgalmat az ellenkező oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható. A 6-os főúton, Pécs térségében a 207-es km-nél közművezetéket javítanak, a fél útpályát lezárták, napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

Baranya vármegyében,

  • Szentdénes közelében a Szentdénes-Sumony összekötő 1-es km-nél található vasúti átjárót felújítják, így azt lezárják. Kerülni Rózsafa felé lehet. 
  • Pécsváradon „leányvásárt” tartanak, így hétfőig lezárásra kerül a Kossuth Lajos utca a Szabadság utca környezetében. Kerülni önkormányzati utakon lehet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában