Kormányablak

2024.08.22. 09:44

Tizennégy településre érkezik meg a busz

Tóth Viktória

A hosszú hétvége után is Baranyát járja a kormányablakbusz, melyen lehetőség nyílik elintézni a kormányablakokban elérhető ügyköröket, többek között a személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézést is. Tájékoztatást kaphatnak a lakosok az egyes eljárásokban az ügyintézés menetéről is.

 

Augusztus 22-én a hidasi polgármesteri hivatalnál lesz az első megálló, majd a mecseknádasdi közös önkormányzati hivatalnál lehet ügyet intézni. Ezt követően Ófaluban, a focipályánál számíthatnak a lakosok a busz érkezésére. A hónap során augusztus 26-án a mágocsi művelődési háznál áll meg a busz, 27-én pedig a következő településeken jár: Kétújfalu és Nagydobsza (polgármesteri hivatal), Dencsháza, Nagypeterd és Szentlászló (közös önkormányzati hivatal). Augusztus zárásaként 29-én Himesháza, Véménd, Palotabozsok, Somberek és Dunaszekcső lesz megálló.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában