Figyelem!

2024.08.09. 20:15

A kedvezmény érvényesítéséhez be kell mutatni a Tüke-kártyát

A Tüke Busz Zrt. arra kéri utasait, hogy amennyiben helyi bérletük vásárlásához TÜKE kártya kedvezményüket igénybe kívánják venni, azt a bérletvásárlás előtt feltétlenül jelezzék, és az érvényes Tüke kártyájukat szíveskedjenek bemutatni bérletpénztáros munkatársainknak - figyelmeztetett közleményben a Tüke Busz.

Bama.hu

A Tüke kártya kedvezmény igénybevétele 14 éves életkor felett névre szóló, fényképpel és sorszámmal ellátott Tüke kártyával lehetséges. A Tüke kártya kedvezményes bérlettel utazó, 14 éves életkort betöltött utasoknak az utazási jogosultság ellenőrzése során a saját, névre szóló, sorszámmal és fényképpel ellátott Tüke kártyát is fel kell mutatniuk. A Tüke Busz Zrt. közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy a pécsi lakhellyel rendelkező 14 év alatti diákok részére a TÜKE kártya által nyújtott kedvezmény - havi és negyedéves bérlet vásárlása esetén is - alanyi jogon érvényesíthető (lakcímkártyával és diákigazolvánnyal együtt).

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a leggyakrabban vásárolt jegy- és bérlettípusok, köztük a kedvezményes utazásra jogosító bérletek is megvásárolhatók a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felületein és viszonteladói partnerhálózatában: https://nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában