Tragédia

Tegnap, 6:04

Megtalálták az eltűnt pécsi származású fiút, sosem tér már haza

Bódog Dániel édesanyja posztban közölte a szomorú hírt: "Dani örökre itt hagyott minket!" 

Ahogy hírportálunk is beszámolt róla szeptember 6-án eltűnt a 29 éves pécsi születésű fiú. Dániel Kalocsa és Dusnok között szállt le a buszról, mert rosszul érezte magát. Szülei rögtön a segítségére siettek, de már nem sehol sem találták gyermeküket. 

A teol.hu információi szerint Dániel súlyos magánéleti gondokkal küzdött, a férfi ezért akart egy hosszabb időre Baranya vármegyébe, a szüleihez hazaköltözni Budapestről.

Eltűnését követően a fiút mindenhol keresték, csapatokat indítottak felkutatására esőben és szélben is. Szeptember 14-én nagyszabású keresőakciót szerveztek: polgárok és civilek eredtek a férfi nyomába. Két csapatra oszlott a keresés: Kalocsától Fajszig és Fajsztól Sükösdig próbálták a kilenc napja eltűnt fiút megtalálni.

Földön, vízen és levegőben is közel százan keresték Dánielt, de a hatalmas erőfeszítés ellenére sem bukkantak rá.

Az édesanya végig reménykedett abban, hogy fiát épségben megtalálják. Szeptember 17-én azonban a remény benne és mindenkiben, akik segítségükre sietett, szertefoszlott. Megtalálták Dániel holttestét. 

Az édesanya így írt róla közösségi oldalán: 

Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután. Köszönjük a segítséget, a megosztásokat, a kereséseket...az együttérzést!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában