Nagy nevek jönnek

2024.06.19. 11:30

A Hooligans is fellép a Fürdőfesztiválon

Az elővételes jegyek már elérhetőek online a XXIX. Harkányi Fürdőfesztiválra. A fürdőfesztiválon olyan nevekkel találkozhatunk fürdőzés közben, mint Anna and the Barbies, Hooligans vagy Lotfi Begi.

Jusztin Levente

Fotó: Hüvösi Csaba

A nyár legnagyobb harkányi fesztiváljára, a XXIX. Harkányi Fürdőfesztiválra lehet már jegyet vásárolni online. A július 19 és 21 között megrendezésre kerülő fesztiválon a pénteki és szombati napra a belépő tekintetében ugyanazok az árak vonatkoznak, vasárnapra picivel olcsóbban lehet élvezni a fürdő kínálta lehetőségeket.

Az első két napon 6500 forintba kerül egy strandjegy, ennek kedvezményes változata 5500 forintért lehet megvenni. Akik csak a koncertre érkeznek, de nem kívánnak fürdőzni, azok este hét órától 4500 forintért tudnak részt venni olyan koncerten, mint például Anna and the Barbies, Hooligans, Lotfi Begi, vagy az Irigy Hónaljmirigy előadása. A komplex jegy, ami a fürdő egész területére érvényes,  8800 forint, kedvezménnyel 7400 forint.

Vasárnap is jut koncertélmény, az LGT-dalok kedvelői hallhatnak koncertet az LGT Emlékzenekartól, de jelen lesz PIXA is. a rendezvényzárás előtt pedig Dj Duly és Dj Bara táncoltat meg mindenkit. Vasárnapra külön koncertjegyet nem lehet vásárolni, minden más jegy ezer forinttal kevesebb forintba kerül, mint a péntek-szombati jegyárak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában