Harkány ünnepelt

2024.05.19. 20:55

Orgona hangja is szórakoztatta a fürdőzőket

A vendégek az este során koktélozhattak is. Tíz órától pedig az orgona volt egy óráig a középpontban.

Jusztin Levente

A Harkányfürdő minden hónapban megrendezi szokásosnak mondható éjszakai fürdőzését, most kivételes vendég színesítette a harkányi pihenők életét.

 

Este nyolc órától a Harka Vízivilágban kezdődött a bulis este, melyet koktél bár és egy lemezlovas, Dj Duly dobott fel. A kialakított színpadnál egy orgona is fel lett állítva, hiszen tíz órától az Orgonák Éjszakája elnevezésű, országos program keretén belül hallhattunk orgonajátékot. Timkó János Pál orgonaművész az egy óra során bemutatta a hangszer működését, történetét, sajnos azt is megtapasztalhattuk, a magas páratartalom nem tesz jót az orgonának. A művész néhány regisztert volt kénytelen kihagyni zenélése során, de így is kiváló zenével nyűgözte le az érdeklődőket. A Filharmónia Magyarország szervezte a programsorozatot, több baranyai állomás közül Harkány volt az egyik, ahol népszerűsítették az általában templomokban hallható hangszert.

A hangulatos, egyedi estén aki a hétköznapok stresszét akarja kicsit levetkőzni, annak egy tökéletes estét nyújtott a fürdőzés.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában