Kimaradnak megállók

2024.05.28. 14:40

Forgalomkorlátozás miatt változik a buszközlekedés Vasason

Bama.hu

Aszfaltozási munkák miatt forgalomkorlátozásra, útlezárásra kell számítani Pécs-vasason a Bethlen Gábor utcában május 29-én (szerdán), ezért a Főpályaudvarról 8:50-kor induló 14-es járat a Vashídig közlekedik, majd a megfordulást követően a menetrendi idejében indul vissza a Főpályaudvarra - derül ki a Tüke Busz Zrt. közleményéből.

Kimaradó megálló (mindkét irányba):

Vasasi temető, Bethlen Gábor utca, Vasasi iskola, Bencze József utca, M utca, Petőfi-akna.

A Főpályaudvarról 8:20-kor induló 13-as és a 9:20-kor induló 13Y autóbusz a Vashídig közlekedik, majd megfordulást követően indul tovább a Mázsaház utca - Búzakalász utca - Őrmezei út - 6-os út - Hirdi útra, azt követően az eredeti útvonalon közlekedik a végállomásig. Hird, Harangláb utcától a Főpályaudvar irányába ugyanezen az útvonalon közlekedik.

Kimaradó megálló (mindkét irányba): Vasasi temető és Kerékhegy.

Május 29-én (szerdán) 10-től 17 óráig a Bethlen Gábor utca további szakaszán végeznek aszfaltozási munkákat, ezért az érintett 14-es és 104-es autóbuszok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

A járatok vasasi temetőig eredeti útvonalon közlekednek, majd a terelőút a Szövetkezet utca - Hirdi út - Szövőgyár utca. Az autóbuszok a Szövőgyár utcában fordulnak vissza a Főpályaudvar felé.

Kimaradó megálló (mindkét irányba):

Bethlen Gábor utca, Vasasi iskola, Bencze József utca, M utca, Petőfi-akna.

Terelőútvonalon megálló: Szövőgyár utca.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!