Túrázik a kormányablakbusz

2023.08.15. 15:00

Helybe jönnek az ügyek intézésére

Három járás, tíz településére érkezik, vagy érkezett a héten kormányablakbusz.

Zsigmond József

A jármű kedden a Pécsváradi Járást járta be, Erzsébetre, Geresdlakra és Nagypallra gurult be. Erzsébeten és Geresdlakon a község illetve a művelődési háznál állt meg, míg Nagypallon egy kft telephelyén. 

Szerdán a Szentlőrinci Járás négy településére (Szentdénes, Sumony, Gyöngyfa, Királyegyháza) érkezik, míg csütörtökön a Siklósi Járás települései közül Beremendet, Magyarbólyt és Újpetrét látogatja meg. 

A kormányablakbusz egy olyan ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető a településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. Lehetőséget teremt az ügyfelek speciális helyszíneken (kórházak, kollégiumok, rendezvények, fesztiválok) történő, eseti jellegű kiszolgálására, ahol az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyeket, így például személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával kapcsolatos ügyintézésre is lehetőségük van. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában